GROSICS ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓ OKIRAT ALAPÍTÓNK TÁMOGATÓINK ÉS PARTNEREINK JOGI NYILATKOZAT ADATVÉDELEM
 
 

Kezdőlap   Archívum   Iskoláink   Edzések   Edzőink   Jelentkezés   Kapusaink   Galéria   Kapcsolat
 
 
     
 

2015-07-06

 
  “Nagyon jó volt!”- kapusaink a GGYKT-ról  
     
 

Pénteken lezárult az első Grosics Gyula Kapustábor második turnusa is. Fantasztikus két hét van a hátunk mögött, ma már szinte hiányzott is, hogy nem a Szántóföld utcai sporttelepen indult a napunk. Talán kapusaink is így vannak ezzel, akik nagyon kedves szavakkal köszöntek el tőlünk táborunk végén.

Volt olyan kis hálóőrünk, aki most először vett részt kapustáborban, de még kapusedzésen is! Demeter Pali Szücsiből érkezett hozzánk, ahol a helyi csapatban nem tartanak a fiataloknak külön kapusedzést, ezért különösen élvezte az itt eltöltött napokat. Pali így nyilatkozott: “Nagyon jó volt, nagyon tetszett. Örülök, hogy eljöttem ide, mert sokat tanultam.” Palika szerint nagyon jók voltak az edzők, és azt is elárulta, hogy a táborban eltöltött egy hét alatti fejlődését nem csak Ő maga (és edzőink) tapasztalták, de az egyik unokatestvére is tátott szájjal figyelte, hogy mi mindent tud már csinálni – megtanulta például a vetődést és a magas labdák lehúzását is nálunk.

 

Demeter Pali

 
     
 
Bakó Ricsi
 
 
 
Bakó Ricsi viccesen úgy gondolta, hogy Ő a világ legjobb kapusa, egészen pontosan így fogalmazott: “Én voltam a legjobb! (Utólag hozzátette, hogy: “A Martin (Iványi) után.”) Én leszek a leghíresebb gyerek a világon, én leszek a világ legjobb 11 éves kapusa!” Komolyan azért azt is megjegyezte, hogy jobban tudja mellre húzni a labdát, mint azelőtt. Ja, és a legemlékezetesebb pillanata a táborban kétségkívül a péntek délelőtti edzés lesz, amikor is 70 mellrehúzást szedett össze “büntetésből”… :-) Az erről készült felvételt egyébként majd hamarosan meg is mutatjuk!
 
     
 
 
 

Szöllősi Szabi a GGYKI-nak is tagja, Ő edzőjét, Gróf Attilát dicsérte a legjobban. Azt mondta: “Nagyon jó volt, sokat tanultam, sokat fejlődtem. Attila bácsi is nagyon odatette magát, Ő a legjobb edző, tisztelem Őt és soha nem szólnék vissza Neki!” A legjobb edző titulust egyébként Szabi édesapja is alátámasztja, akivel Attila még együtt is játszott pályafutása során az Újpestben.

 

Szöllősi Szabi

 
Andrási Béla
 
 
 
Andrási Béla a legidősebb táborozónkként komolyan vette a rögtönzött mini interjút. Bélának ez volt a harmadik kapustábora idén, még a Király Kapustábort is megjárta, így van tapasztalata a kapusedzések terén. A mi edzéseinket színvonalasnak, jónak, pörgőseknek, gyorsaknak, Rabót pedig jó edzőnek tartotta. Elmondása szerint abszolút egyetért GGYKT-s edzőjével, Rabóval abban, hogy az edzéseken “meg kell szakadni“. A többi tábortól a miénket leginkább abban tartotta másnak, hogy több volt a szabadidős program. Bécivel általánosságban is beszélgettünk a fociról. Rangidősként már jobban átlátta az utánpótlás helyzetét, és megállapította, hogy: “Sok jó játékos van az országban, aki nagyon jó lehetne, de sajnos sok edző is van, aki nem karolja fel őket.” Zárásul hozzátette: “Jó tábor volt, jó volt a közösség. Remélem jövőre is jöhetek.”
 
 
 
 

Zozics (Drenyovszki Zoli) szintén GGYKI-s kapus, így Neki az edzések nem okoztak olyan nagy meglepetést. Kivéve, amikor nem GGYKI-s edzőjével, Attilával, hanem Rabóval edzett, mert azokat az edzéseket igazán keménynek tartotta, persze azért azt is hozzáfűzte, hogy jók voltak, mint ahogy a szabad foglalkozásokat, a szabadidős programokat is nagyon élvezte.

 

Drenyovszki Zoli

 
Iványi Martin
 
Két Martinunk szűkszavúan nyilatkozott.  
Török Martin
Iványi Martin csak annyit mondott:
“Meleg volt, de jó volt.“,
Török Martin arra kérdésre, hogy van-e véleményetek, mondanivalótok, amit szeretnétek megosztani a nagyvilággal, ezt felelte:
“Igen, nutellás kenyeret szeretnék enni. “
 
Szofi
 
 
A tábor egyetlen lány résztvevőjének is tetszettek az edzések. Ő Baussal, Petrával és Borival is dolgozott:”Baussal könnyű volt, Petra inkább az erőnlétre ment, de nem volt nagyon nehéz. Bori? Őt nem igen tudnám elképzelni edzőmnek, inkább a barátnőmnek, de Ő is egész jól csinálta ahhoz képest, hogy milyen fiatal!” Ja, és Bori a labdafogáson túl még a halszálka fonást is megtanította Szofinak. :-)
 

Köszönjük Nektek, és minden kapusnak, aki eljött, hogy minket választottatok, szerettel várunk Titeket jövő nyáron is, és addig is a GGYKI-ban!

 

 
 
     
 
 
 
 
 
TÁMOGATÓINK
 
Hűtéstechnikai Vállalat
 
Pótkocsi-Felépítmény és Mobilházgyártás
 
Klíma és épületgépészet
 
XV. kerületi Önkormányzat
 
Irodai képalkotási eszközök és nyomdai megoldások
 
FMB Service Kft.
 
KNORR-BREMSE Vasúti és haszonjármű rendszerek
 
 
Sportprint webáruház
 
 
 
PARTNEREINK
 
 
 
 
 
 
 

QR kód

 

 

 
 

 

 

 

kapusiskola - kapusképzés - utánpótlás - labdarúgás  -  grosics alapítvány

Honlap szerkesztő: CSIKI Gabriella

fekete párduc - xv. kerület labdarúgó kapusiskola - budapesti labdarúgó kapusiskola

 xi. kerület labdarúgó kapusiskola - aranycsapat kapusa - foci

telefon: 0670/945 5849          e-mail: csikigabi63@gmail.com

grosics kapustábor - kapusiskola - budai kapusiskola - kapustábor